BYAS – HYALURONTÖLTÉS
Most szike és szúrásos kezelések nélkül fiatalodhatsz. Segíts bőröd regenerálódásában ezzel a BYAS arckezeléssel, mely sejtszinten tölti fel a szöveteket természetes, hidratáló, és öregedés gátló szérummal.

A BYAS arckezelés jótékony hatásai

A BYAS kezelés célja, hogy a kozmetikai hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe gyengéden juttassa el. A BYAS arckezelés tű és sebészeti beavatkozás nélkül kisimítja a szarkalábakat, visszaállítja arcod rugalmasságát, és tölti fel ráncaidat! 30-70 éves korig ajánlott!

A kozmetikák többsége csak ultrahang készülékkel ránctalanítanak. Ez a technika csak kevés és csak felszíni ránctalanításra használható, nem jut be a bőrfelszínbe a hatóanyag.  A BYAS módszert csak a Valentin kozmetika használja. Egyedül ez a professzionális készülék képes sejtszinten bevinni a hatóanyagot, ezért tartós marad az eredmény! 10 évet vissza lehet fordítani ezzel a módszerrel.

A Byas hidratáló öregedést gátló szérum, segít visszanyerni bőröd rugalmasságát és megállítja a ráncok kialakulását. Az ionizált, bimolekuláris hyaluronsavak és aminosavak első osztályú kombinációját tartalmazó szérum, hatékonyan kisimítja a bőrt, nagyobb feszességet és volument kölcsönöz neki.

A Bionic Lifter egy professzionális bőrápoló készülék, amely az iontoforézis tudományosan bizonyított rendkívül hatékony koncepcióját használja ahhoz, hogy a BYAS speciális ápolótermékek értékes hatóanyagait a mélyebb bőrrétegekbe is eljuttassa.

A 3 fázisának köszönhetően tökéletes összhangot alkotnak egymással!

Lemosás és Detox nevű szrummal történő méregtelenítés
Betöltés sejtszinten hyaluronszérummal a bőr mélyebb rétegeibe
Védelem és megújítás (exkluvíz tengeri alga hatóanyaggal)

A BYAS kezelés a következő bőrproblémák esetén javasolt

Minden nőnek 30-70 éves korig, amíg fel nem adja a ráncok elleni harcot. 25 éves kortól elkezd leépülni a Hyaluron szint a bőrben, ezzel a kezeléssel visszaállítjuk a bőr eredeti hyaluron szintjét.
30 éves kortól heti egy töltés ajánlott, 40 éves korban heti kettő ajánlott, 50 éves korban heti három, 60 éves korban heti négy töltés ajánlott.
A hyaluron szint visszatöltése két hónapig tart. Utána szintfenntartás van.

ÁRAK

10000 Ft/1 alkalom
4 alkalmas bérlet: 4 x 7000 Ft = 28.000 Ft
8 alkalmas bérlet: 8 x 6000 Ft = 48.000 Ft

Hívj, ha kérdésed van a 0630/3193049 telefonszámon!

Megmutatom neked, hogyan keltsd új életre fiatalkori arcod természetes forrását!

Világszerte egy új mozgalom tör most előre, amelynek éllovasa csak nálam kapható Debrecenben!

Egy bőrfiatalító készülék érkezett hozzám, mely természetesen gyengéd és rendkívül hatékony. Elérkezett az időd, hogy a hatékony megoldás mellett dönts, és búcsőt mondj a ráncaidnak szike és injekció nélkül! Ez a bőrfiatalító készülék életre kelti bőröd természetes forrását.

FEDEZD FEL A SZTÁROK IGAZI SZÉPSÉGTITKÁT
– és használd az éllovas ránctalanítót, mely gyengéd, természetes és mélyreható
Kipróbáltál már mindenféle ránctalanító kezelést, de a nagy anyagi ráfordítás ellenére a kívánt hatás az esetek többségében elmaradt? Ne verd magad felesleges költségekbe olyan krémek miatt, amelyek csak a bőr felső rétegeiben hatnak, mialatt a mélyebb rétegekben a bőr alulról jövő, célzott hidratálást igényel. Száműzd a szépészeti megfontolásaid közül a művi beavatkozásokat vagy a kémiai kezelést, és élj az új lehetőséggel nálam!
LÉGY A SAJÁT MAGAD KOZMETIKUSA!

Ha láthatóan fiatalosabb külsőre vágysz, használd mostantól a bőrfiatalító készülékemet!Ez a készülék a jövő útja, amely hatékony megoldást nyújt számodra, hogy arcbőrödet fiatalsággal, ragyogással és sugárzó frissességgel töltsd meg.

A BŐRFIATALÍTÁS ELEMEI:

A bőrfiatalítás mélyápolás galvánáram (= iontoforézis) mely lehetőség nyílik a bőrápoló krémek lejuttatására a bőr mélyebb rétegeibe. Így segítve a bőrfiatalítást. Bőrünk védő rendszerén enélkül a hatóanyagok nem tudnak a bőr mélyebb rétegeibe jutni – ezért nincs látványos hatásuk a bolti készítményeknek.
Tudósok az iontoforézist fejlett, rendkívül hatékony és bőrkímélő eljárásnak tartják. Mindez azzal van összefüggésben, hogy a galvanikus áram gyenge, 0-frekvenciájú egyenáram.

1.Mikrovibráció felkészíti a bőrt a speciális hatóanyagok célzott, iontoforézis általi bevitelére. A mélymasszázs fellazítja a bőrsejtek szerkezetét és kibővíti a mélyebb bőrrétegek sejt közötti tereit. Ezáltal nagyobb hatóanyag mennyiség felvételére képes.

2.Infravörös fény: az infravörös sugarak mélymelege behatol a bőrbe. Mindez fokozza a vérellátást, amelynek köszönhetően ezzel egyidejűleg a hő a mélyebb szövetrétegekbe is eljut. Ezáltal a bőrszerkezet rugalmassága összességében javul és a bőr puhább lesz.

3.Iontoforézis: A gép az iontoforézis hatóelvével rövid időre feltárja a bőr pórusait. A speciális szérumok ionizált hatóanyagai ezáltal gyengéden kerülnek a bőr mélyébe, ahol kifejtik hosszan tartó hatásukat és mindemellett a kollagén és elasztin saját termelését is javítják.
HATÓANYAGOK:

IONIZÁLT FIBROSTIMULION – növeli a fibroblasztok aktivitását
TERMÉSZETES HIDRATÁLÓ FAKTOR (NMF)– serkenti a sejt saját kollagén- és elasztin termelését.
HIDROLIZÁLT KOLLAGÉN – növeli a kollagén rostok és fibroblasztok sűrűségét, ösztönzi a sejtregenerációs folyamatokat, helyreállítja a bőr nedvességtartalmának egyensúlyát, puhává és rugalmassá varázsolja a bőrt.
HYALURON SAV – a saját súlya akár 1000-szeresének megfelelő mennyiségű nedvességet is képes megkötni, reaktiválja a fibroblaszt termelést, serkenti a természetes, a szervezet saját kollagénjének újraképződését, erőteljes ránctalanító hatással rendelkezik.
BIOFLAVONIDOK – antioxidánsként a szabad gyököket ártalmatlanná teszik, a bőrt bioaktív hatóanyagokkal látják el.
FIBROSTIMULIN – növeli a kollagénrostok és fibroblasztok sűrűségét, ösztönzi a sejtregenerációt.
BISABOLOL – kisimítja a bőrt és csökkenti az irritációt
TEJSAV – kiváló peeling hatással rendelkezik, mérsékli a bőrvonalak, kisebb ráncok mélységét és halványítja az öregedési foltokat, javítja a bőr szerkezetét.
AMINOSAVAK – erősíti a bőr kollagén-és elasztin tartalmát.

A sztárok szépségkoncepcióját most közvetlenül otthonodban is használhatod. Hogyan? Egy gombnyomással, rendkívül hatékonyan és egyszerűen. Csupán 2-szer 8 perc ápolással néhány héten belül fiatalosan üde, fantasztikus külsőre tehetsz szert. Már az első, negyed órás használat után az eredmény sima, feszes, ránc nélküli, élettel teli gyönyörű bőröd lesz. Kizárólag természetes hatóanyagok, természetes hatóelv, mindenki számára elérhető áron.

A részleteket elmondom neked személyesen: 06 (30) 319-3049
GYERE EL EGY PRÓBAKEZELÉSRE, HOGY SAJÁT BŐRÖDÖN TAPASZTALD A VÁLTOZÁST!