MIKRODERMAMBRÁZIÓ +HYDROBRÁZIÓ  15.000.- Ft /alkalom
Bérletárak: 
1 havi bérlet: 4 alkalom → 4 kezelést: 4 × 10.000 = 40.000 Ft

A kezelés menete:

Revitalizál, regenerál, hogy bőröd ragyogó és selymes legyen! A bőrcsiszolás során a kozmetikus eltávolítja arcodról az elhalt hámréteget, ezáltal halványulnak a finom ráncok, kiegyenlítődik a bőrfelszín, így nem kell többet az egyenetlen arcbőrtől tartanod! Ami pedig ráadás a selymes bőr mellé, hogy olyan szérumot juttat be bőrödbe az ultrahang segítségével, melyre valóban szükséged van. Ha bőröd gyulladt, akkor aloe verát alkalmaz, mely regeneráló, hidratáló, bőrnyugtató hatású, ha pedig fiatalodni akarsz, akkor a hyaluronsav erejét alkalmazza.

1. Tejes lemosás
2. Mikrodermabráziós peeling
Ez egy bőrtípustól független, manuális hámlasztó folyamat, melynek során a felső elöregedett hámréteg kerül eltávolításra. Ennek hatására bőröd rá lesz kényszerülve, hogy egy új fiatal hámréteget képezzen. A bőrcsiszolás legfőbb célja az apró ráncok, szarkalábak elsimítása, a kiemelkedő és besüppedő kisebb aknés hegekkel tarkított bőrfelszín kiegyenlítése, a pórusnagyság csökkentése, a májfoltok és pigment foltok elhalványítása valamint a bőr színének és textúrájának javítása, fiatalítása.
3. Tonizálás
4. Hidroabrázió
A kezelés gyakorlatilag hámlasztás és hidratálás egyben. A víz energiája megnyugtatja, hidratálja a bőr szöveteit, masszírozza és élénkíti a keringést. Nincs olyan bőrtípus, amelyet ne lehetne ezzel a technológiával kezelni. Peelingezés során a vibráció hatására a vízcseppek szétporladnak és ezek a mikro-robbanások viszik magukkal az elhalt hámsejteket és a felületi szennyeződéseket. Ugyanazon készülék alacsony frekvenciás UH, mely segítségével hatóanyagot tudunk a bőrbe juttatni. Az ultrahang rezgései beütögetik a hatóanyagot a bőrbe.
5. Ultrahangos hatóanyag szérum bevitele:
Ha gyulladt a bőr, akkor aloe verát alkalmaz a kozmetikus, majd faggyúmirigy beszabályozó krémmel keni át a bőrt Ha fiatalodni, ránctalanítani akarsz, akkor hyaluronsavas szérumot visz be UH-gal, majd Goili krémet ken az arcodra Milyen bőrproblémák enyhítésére, megszüntetésére alkalmas a bőrcsiszolás? májfoltos bőr túlzott faggyútermelésben szenvedő bőr pigmenthibák és öregségi foltok tisztátalanságok és akne sebhelyek fény és nap okozta károk pattanásos vagy heges bőr elszarusodott ritkán radírozott bőr érett, lassú anyagcseréjű bőr esetén Válaszd a dupla bőrcsiszolást, hogy bőrhibáid a múlté legyen!