A kezelés során stimulálják az izmok összehúzódását, ily módon az arc, a ráncok csökkenésén túl természetes tónusát is visszanyeri.

Az arc stimuláló kezelés leírása

Egy könnyed kezelés, de mégis hatásos eredmény. Az EMS (Elektromos Izom Stimuláció) technológiát alkalmazó program váltóáram segítségével az arc izmait ingerli. Ezáltal fokozva a helyi keringést, több oxigént juttatva a bőrsejtekhez, így a méreganyagok eltávolítása gyorsabb lesz, a bőr feszesedik, textúrája javul.

A Bionic Lifter lifting üzemmódban az EMS technológiáját (elektromos izom stimuláció) alkalmazza. A gép ezért a bőrápoló készülékek következő generációjának számít. Az EMS stimulálja az izom-összehúzódásokat, ami azt jelenti, hogy a Bionic Lifter segítségével az arc visszanyeri eredeti természetes volumenét. A bőr az izmok erősödésének és felépítésének köszönhetően feszesebb lesz.

– lemosás
– zselés vivő anyag felvitele a bőrre
– izomstimulálás
– hatóanyag masszázs az arc egész területén

C-vitamin, arbutin, ananász és narancs kivonat, rizs kivonat, glicerin, algakivonat, kovaföld, ásványi anyagok.

Az arc stimuláló kezelés hatása

A kezelés ideje: 30 perc
A kezelés fájdalom mentes, de az izom összehúzódások érezhetőek.

Az elektromos izomstimuláció (EMS) erősíti az ernyedt szöveteket és a megereszkedett izomzatot . Az izmok összehúzódnak majd ismét elernyednek, így ez a célzott stimuláció erősíti az arcizmokat, így a izmok felett lévő bőr feszesebbé válik.
Az arcon, nyakon, tokán lerakódott zsírpárnák eltávolíthatók. A rádiófrekvenciás hullámok termikus hatása elősegíti a zsírbontást, valamint a kötőszövetben lévő kollagén rostok szerkezete is megváltozik, feszesebbé válik.

ÁRAK

15.000 Ft/1 alkalom
4 alkalmas bérlet: 4 x 10.000 Ft = 40.000 Ft

Hívj, ha kérdésed van a 0630/3193049 telefonszámon!