Ne takargasd, szüntesd meg!
Gondoltad volna, hogy napjainkban már nemcsak időskori májfoltról beszélhetünk, hanem egyre több fiatal nő tapasztalja kialakulását? Ezek a pigmentváltozások főként jóindulatúak, viszont zavaró jelenség lehet az arcon, kézfejen, illetve ha a terhesség alatti hormonváltozás hatására jelenik meg testünkön. A napfény hatására jönnek elő, mivel ettől beindul a pigmenttermelés. Májfoltra sokkal hajlamosabbak a sötétebb bőrszínnel rendelkezők, hiszen náluk fokozott a melanintermelés. Az különbözteti meg a rákos elváltozásoktól, hogy nem emelkedik ki a bőrből, és a széle sem rojtos.

Ha úgy érzed, hogy az alapozókkal már nem mész semmire, akkor próbáld ki a gyémántfejes mikrodermabráziós kezelést és foltjaid már első alkalom után halványabbak lesznek!
A gyémántfejes mikrodermabráziós bőrcsiszolásnak köszönhetően a pigment foltok halványodnak, a bőr színe pedig egyenletesebbé válik. Az eljárás teljesen fájdalommentes, de pozitív hatása igen szembetűnő!

A kezelés menete:
1. Letisztítás arctejjel
2. Extra Bőrcsiszolás (Mikrodermambrázió + Hydrobrázió)
3. Fehérítő Apis professionál koncentrátum felvitele a sötét foltokra, amely fehérszőlő-kivonatot és C-vitamint is tartalmaz
4. Aloe vera gél bevitele tű nélküli mezoterápiával
5. Grapefruit hatóanyagot tartalmazó halványító krémfelvitele rövid hatóanyagmasszázzsal

Ára: 10.000.- Ft/alkalom
Bérlet árak: 4 alkalom / 1 havi / 4 x 7.000 Ft= 28.000 Ft
8 alkalom / 2 havi / 8 x 6.000 Ft = 48.000 Ft

Hívj, ha kérdésed van a 0630/3193049 telefonszámon!