Ha az orrodon, a homlokod középső részén, illetve az orcádon megjelenő zavaró bőrpír sajnos egyre gyakrabban és nagyobb területen jelentkezik, akkor ezek bizony a rosacea jelei. Ne várj addig, amíg a tünetek felerősödnek és állandósulnak arcodon, mert ha időben kezeled, akkor a folyamat még könnyedén visszafordítható!
Arcod szépségével és üdeségével éveket fiatalodsz, melyet szeretteid is észrevesznek rajtad.
Válaszd Te is ezt az arcszépítő kezelést és meglátod, a változás téged is lenyűgöz azonnal!

A rosacea, más néven ÉRTÁGULAT, az arc ereinek a betegsége.
A hajszáleres illetve a rosaceás bőr tünetei már viszonylag fiatal korban – a 30-as években – jelentkezhetnek. A bőrbetegség okozója az erek kitágulása, melyet kezdetben – ideiglenesen – például a csípős, fűszeres, meleg ételek, forró italok és a kánikula is kiválthat. Az orcák vörössé válnak, majd a későbbiekben ez az állapot sajnos állandósul.
A betegség első fázisában csak ideiglenesen tágulnak ki az erek, bizonyos hatásokra, később viszont gyulladásos állapotba is kerülnek.
A jó hír viszont az, hogy megfelelő ápolással és kozmetikai kezeléssel arcod visszakapja régi mivoltát, sőt évekkel fiatalabbnak is tűnhetsz!

A rosacea okozója:
• örökletes hajlam
• betegségek (pl. vérnyomás probléma, hormonzavar, stb.)
• külső tényezők (UV fény, emocionális stressz, stb.)

A rosacea tünetei:
• az arc T-vonalában fellépő bőrvörösség, értágulatok
• egyenetlen bőrfelszín, göbök, gennyes csomók
gyulladás
• bőrérzékenység, égő érzés
• arc ödémája

A kezelés ára:
15.000 Ft/alkalom
Bérlet: 
4 alkalmas 1 havi bérlet: 4×10.000 Ft 40.000 Ft

Hívj, ha kérdésed van a 0630/3193049 telefonszámon!

A kezelés menete:
– Arclemosás
– Fertőtlenítés
– Steril ampulla felvitele
– Rosacea gél tű nélküli Mezoterápiával történik a hatóanyagbevitel
– Rosacea gél felvitele ultrahanggal
– Rosacea krém rövid hatóanyagmasszázs

Sensitive Line- Anti Couperose szérum hatóanyag bevitele tű nélküli Mezoteápiával.
A Clarena termékcsalád állatkísérletektől mentes, a vérerek hőmérsékletét szabályozza, lehűti. A szérum keringést élénkítő, anyagcsere fokozó, stimulálja az új sejtek képződését, növeli az érfalak rugalmasságát.  Egyedi illóolaj összetevői egymás hatását erősítve csökkentik a hajszálér tágulatok láthatóságát, segítik a sebgyógyulási folyamatokat; szövetregeneráló, fertőtlenítő, gyulladásgátló, viszketés csillapító hatású. Kúraszerű használata növeli a bőr ellenálló képességét, csökkenti a gyulladásos folyamatokat. Hatására a papulák gyorsabban gyógyulnak, az elszarusodott hám viszkető érzése megszűnik, a bőrfelszínt erősíti, táplálja, hidratálja és egyenletessé teszi.

APIS naturál kozmetic Professionál COUPEROSE – Stop
A szérum selyemproteineket és ginko biloba kivonatot tartalmaz, mely összehúzza az ereket, egyben hidratálja a bőrt és csökkenti a rozácea kialakulásának folyamatát.

A kezelés időtartama: kb. 40 perc.