A BB Glow kezelés látványosabb eredményeket nyújt, mint a legtöbb egyéb kozmetikai arckezelés. Azonnali kiegyenlítő hatást és tartós szépséget biztosít a bőr túlzott stimulálása nélkül. Az eredmények azonnal láthatók, a ráncok simulnak, a foltok halványodnak, a bőr tónust kap és egészségesen ragyog.

A BB Glow kezelés során steril hatóanyagokat juttatunk a bőrbe. Ezek között találhatóak például a hialuronsav, peptidek, vitaminok és ásványi pigmentek. Ezek az anyagok segítenek a bőrnek hidratált, egészséges és ragyogó maradni. A BB Glow pigment tartalmú hatóanyag: 100%-os organikus (természetes) pigmentek. Mesterséges színezőanyag nélkül. Allergén összetevők nélkül. Vas-oxid mentes – nincs elszíneződés. Európai gyártás így minden szabványnak megfelel, biztonságosan használható ( 5 féle árnyalatban ). A pigment hatóanyag hialuront is tartalmaz.

A BB Glow kezelés során a steril smink alapozót és a bőrtípusnak megfelelő steril smink alapozó hatóanyagot a bőrfelszín alá juttatjuk, azonnali eredményeket elérve. A cél a tartósan sima és egyenletes színű bőrfeleület. Az eredmény hetekig tartó ragyogó és táplált és egyenletesebb színű bőr!

A kezelés: 4 alkalom, melyet egymás után hetente kell elvégezni.

Ára: 4×30.000 Ft

MOST BEVEZETŐ ÁRON 3 hónapon keresztül!

Bevezető ár: 4X15.000 Ft, mely egyben fizetendő.

A bevezető árajánlat 2024. március 1-ig érvényes!