TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIÁVAL bővűlt kozmetikám hatóanyagbevitele az arcon !

Elektroporáció – A tű nélküli mezoterápia megjelenése lehetőséget adott a számomra, hogy a mezoterápiával összefüggő hatékony hatóanyag bevitelt fájdalommentesen kínáljam vendégeim számára. Az esztétikai orvoslásban és kozmetikai gyakorlatban egyaránt számos kezelési alternatívát nyújt az arc bőrének szépítésében. A fent említett tűs eljárásokkal ellentétben tű nélküli mezoterápiás kezelések során vendégeimnek nem kell számolnia a kellemetlen fájdalommal, vagy az esetlegesen kialakuló véraláfutásokkal. Az elektromos stimuláció megfordítja a sejtek polaritását, megakadályozva ezzel az elektrolízist. Apró sejt közötti csatornák nyílnak meg, melyek lehetővé teszik az orvosi tisztaságú hatóanyagok áthatolását a mélyebb rétegekbe. A kezelés célja az, hogy egy aktív összetevőket tartalmazó mikronizált hidrogelt elektroporációval meghatározott mélységbe juttatok . A mikronizált hatóanyagot tartalmazó gél összetevői a felszívódást követően akár 24 órán keresztül is képesek a célszövetek környezetében maradni, és ott jótékony hatásukat kifejteni. Természetesen a nem hasznosított gél és hatóanyag molekulák 24 óra elteltével szép fokozatosan elszállítódtak a nyirokkeringés segítségével. A tény, hogy hatóanyagaink nem határozatlan időtartamig tudnak bőrünk mélyebb rétegeibe maradni, mindegyikünk számára egyértelmű. Azonban ha mezoterápiás kezeléseinkkel el tudjuk érni, hogy hatóanyagaink a célsejtek közelében maradjanak addig, amíg gyógyhatásukat kifejtik, az már megfelelő kezelési eredmény.

Kozmetikai szalonomban minden ultrahangos hatóanyag bevitel már ezzel az új BBS MEZO 49-TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIÁS GÉPPEL történik!

A BBS MEZO 49 mezoterápiás gép 2010 óta a kozmetikai ipar legkedveltebb fegyvere! A mai napig magas kategóriás Anti-Aging kezelőeszköz!
Működési elve az elektroporáción és elektroozmózison alapul, melyek segítik a mélyen elhelyezkedő sejtek tápanyaghoz jutását, fokozzák a nyirokrendszer működését, az anyagcsere folyamatokat, illetve serkenti a nyirok- és vérkeringést.

A folyamat pontról pontra megnyitja a pórusokat és tű nélkül a bőr alá juttatja a használt hatóanyagot.

MIÉRT JÓ?
Az eljárás csökkenti a ráncokat, javítja a vízháztartást, csökkenti a cellulitiszt.
Hatóanyag beviteltől függetlenül eltávolítja a szeplőt, részt vesz az akne elleni kezelésben,  és az  általános bőr-anyagcsere gyorsításban.

Ára: 10.000 Ft/alkalom
Bérletárak:
Egy havi 4×7000 Ft: 28.000 Ft
Két havi 8×6000 Ft: 48.000 Ft

Hívj, ha kérdésed van a 0630/3193049 telefonszámon!