Életkor ajánlás 50-70 év között. Mélyráncok és turgorát vesztett bőr esetén ajánlott. NAGYÁGYÚ! 🙂

dermapen
dermapen

Kedves Vendégeim egy új és nagyon hatékony ránctalanító módszerrel bővült kozmetikám kínálata:
MESOFill-R-rel végzett HYALURONOS ráncfeltöltés!

A múló idő nyomot hagy az arcunkon (is). A víz-és zsírhiány, a kollagén- és elasztin rostok számának fogyatkozása, az izmok elongálódása, ill. a zsírszövet csökkenése mind-mind okolható azért, hogy arcunk bőre töredezetté, ráncossá válik.
Kozmetikánkban mindennapi feladat a ránckezelés, hiszen a hozzám betérő vendégeimet igen gyakran az arcukon (szemük-és a szájuk körül, homlokon) megjelenő ráncok zavarják. Tudjuk jól, hogy a ráncok mélységét összetett kozmetikai kezelésekkel, professzionális kozmetikumokkal, vagy plasztikai beavatkozásokkal lehet enyhíteni.

A következőkben egy kiváló kozmetikai eljárást szeretnék ismertetni, ami tökéletes megoldást nyújt erre a problémára. A MESOFill-R készülékkel helyspecifikusan közvetlenül a ráncba tudunk szúrni, így beindítva a kollagén termelődést. Az 1%-os hyaluron hatóanyagot vagy a hyaluron/kollagén/csiganyál/bárányplacenta ampullákat a szúrással egy időben a bőr mélyebb rétegébe juttatom, ahol a hatóanyag hosszan fejti ki hidratáló, ránctalanító hatását. Ezzel a kezeléssel végezhetek speciális szemránckezelést, terminális ránckezelést (szájkörnyéke, homlok vízszintes és függőleges ránca) vagy egy 12-es tűtányérral végzett teljes arckezelés után még kiegészítő kezelésként a ráncokban (nasolabiális redő, szemkörnyéke, szájkörnyéke, glabbela redő) 1-es tűvel és plusz hatóanyaggal (1% hyaluron) átmegyünk, megdolgozzuk 2x-3x.
Az 1-es tűvel végzett mezoterápiás ráncfeltöltésnél a hatóanyag bevitelt azaz a hyaluron/kollagén/csiganyál/bárányplacenta ampullák betöltését tű nélküli mezoterápiával végzem.

meso2
meso1
mezo_tu1
mezo_tu2

1-es tűt használva helyspecifikusan közvetlenül a ráncba tudunk szúrni, így beindítva a kollagén termelődést.
Az 1%-os hyaluron hatóanyagot a szúrással egy időben a bőr mélyebb rétegébe juttatom, ahol a hatóanyag hosszan fejti ki hidratáló, ránctalanító hatását.

1%-os hyaluron

A tűs Mezoterápia kezelés a következő bőrproblémák esetén javasolt

– mélyránc
– öregedő, már meglévő ráncokra

ÁRAK

A kezelés ára : 25.000.-Ft /alkalom
Bérletár:
1 havi: 4 x 12.000 Ft: 48.000 Ft
Minden héten 1 alkalom!

Hívj, ha kérdésed van a 0630/3193049 telefonszámon!