Világszerte egyre népszerűbb, új arcfiatalító eljárás. A Dermaroller, fokozza a kollagén termelést, fokozza a kozmetikumok hatékonyságát! Végre itt az igazi tartós terápia, mely hatásos a ráncok, hegek és az elvékonyodott bőr problémáira! Éveket fiatalodhatsz és a kezelés hatása tartós marad! Beindítja a bőröd természetes önregeneráló folyamatát a micro-szúrások révén.

A Dermarolleres eljárás célja

Szervezetünk a bőrt érintő minden egyes sérülést úgy gyógyítja, hogy közben mélyebb rétegekben – többek között – kollagén termelést indít el. Mivel a kollagén felel a bőr rugalmasságáért, minél több van belőle, annál feszesebbnek, fiatalabbnak láttatja a bőrt.
A Dermarolleres kezelés férfiak számára is javasolt!
A nagy felületen és több tűvel végzett mezoterápiás kezelések legegyszerűbben dermarollerrel végezhetőek. A 200 vagy 540 hajszálvékony tűt tartalmazó roller sokszoros apró sérülést okoz az epidermiszben. A tűhossz 0.2-2 mm mélységben hatol a bőrbe, következésképpen bizonyos bőrkondiciók esetében akár az irharétegben is dolgozhatunk vele. A dermaroller által okozott hám- és irharétegbeli sérülés növekedési faktorok felszabadulását idézi elő, amely stimulálja az új kollagén szintézisét illetve a károsodott kollagén rostok regenerációját. A fokozott kollagén szintézis illetve kollagén regenerálódás minden bőrmegújító és fiatalító kezelés alapja. Egyéb más orvos-kozmetikai eljárásokkal (IPL, lézer, AHA vagy BHA kelések stb.) szemben nagy előnye, hogy a rejuvenizáció az epidermisz elvékonyítása nélkül jön létre. Ennek egyértelmű következménye, hogy a gyógyulási periódus gyors, kezelés után a bőr nem kimondottan érzékeny az UV-sugárzásra illetve a természetes pigment termelésben sem történik változás.

Kezelés menete:
• lemosás
• fertőtlenítés
• Dermoroller
• Apis szérum és Aloe Verás hatóanyagbevitel tű nélküli mezoterápiával
• Aloe Vera vagy Hyaluron gél felvitele ultrahang készülékkel
• bőrtípusnak megfelelő professzionális krém felvitele, rövid hatóanyagmasszázs

A kezelés időtartama kb. 30 perc. Javasolt heti 1 kezelés, mert akkor indul be a szervezet természetes kollagén termelése. Már az első kezelés után is látványosan megszépül a bőr, de a tartós eredmények eléréséhez javasolt a heti egy kezelés legalább 8 héten át.

A DERMAROLLER kíméletes bőrfiatalító megoldást nyújt

– tág pórusú, aknés hegek eltüntetésére
– bárányhimlő után visszamaradt kis besüppedésekre
– idősödő bőrre, apró ráncokra
– seborrheas bőrre
– napozástól, szoláriumtól károsodott bőrre
– cellulit csökkentésére
– kórós hajhullásra, fiatalkori kopaszodásra
– az akné után visszamaradt hegek kezelése
– ránctalanítás
– petyhüdt bőr kezelés
– cellulit és stria kezelések
– pórusok méretének csökkentése
– kóros sejtbeszűrődések kezelése.

A megválasztott hatóanyag függvényében akár keringéssel, pigment termeléssel, hidratációval illetve faggyúmirigy működéssel összefüggő problémákra is megoldást lehet találni. Az eljárás maga első hallásra talán drasztikusnak hangzik, azonban fontos megjegyezni, hogy a felhám felsértése mikroszkopikus szinten zajlik, a kezelés végeztével a trauma nyomai alig észrevehetőek.

ÁRAK

Ára: 15.000 Ft / 1 alkalom
4 alkalmas: 4×10.000 Ft = 40.000 Ft

Hívj, ha kérdésed van a 0630/3193049 telefonszámon!